Markenvard — Nieuwe strategische partner voor Creone!

April 30, 2009
Binnen Creone investeren wij al onze tijd in het zijn van de beste van de markt en om de markt de beste oplossing voor sleutelmanagement te kunnen bieden, hebben wij besloten een samenwerking aan te gaan met Markenvard.

Markenvard is een PR-adviesbedrijf met uitgebreide kennis op het gebied van digitale, sociale en interactieve media, visuele ID, PR en evenementen, drukwerk en grafisch ontwerp, 3D-visualisatie en webdesign.

"Wij willen op alle vlakken de beste zijn en om deze reden hebben wij besloten met Markenvard te gaan samenwerken, met name om de beste op het gebied van marketing te zijn,” zegt Johnny Wärnelöv, eigenaar van Creone.

Naast de al bestaande partner Tranås Rostfri, die al jaren verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de KeyBoxes van Creone, gaat Creone nu ook samenwerken met Markenvard. Wij heten beide bedrijven hartelijk welkom in de sleutelmanagementindustrie en rekenen op een lange, succesvolle samenwerking!

markenvard