SAAB Combitech — Nieuwe strategische partner voor Creone

September 30, 2009
Creone zet een volgende stap om de positie als toonaangevend bedrijf in de sleutelmanagementindustrie te versterken en vast te houden. Om onze producten ook voor de toekomst veilig te stellen, gaan wij een samenwerking aan met SAAB Combitech.

Combitech is in Zweden toonaangevend op het gebied van technologie-, ontwikkelings- en managementconsultancy. Combitech is niet alleen actief in een aantal specifieke sectoren zoals luchtvaart, defensie en telecommunicatie, maar ook in het complete industriële segment.

Met de expertise en de breedte van SAAB Combitech Creone, investeren wij met nieuwe producten en oplossingen in de toekomst, zodat wij onze klanten blijvend de beste en meest intelligente oplossingen voor het management van sleutels en waardevolle spullen kunnen bieden.Wij heten SAAB Combitech van harte welkom bij deze samenwerking. Naast Markenvard Media en Tranås Rostfri gaan wij hiermee samenwerken met een derde sterke partner en zorgen wij ervoor dat onze deskundigheid op alle gebieden van de allerhoogste kwaliteit is en blijft!