Creone presenteert het sleutelmanagementsysteem KeyWin5

April 30, 2010
Creone introduceert het nieuwe KeyWin5-systeem. Dit in samenwerking met SAAB Combitech ontwikkelde systeem is het resultaat van datgene wat onze klanten van onze kasten verwachten, zowel in Zweden als in Europa.

Wij hebben ons gericht op het gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd ook intelligent maken van de software. De klant moet de logica in het programma kunnen begrijpen en moet daarbij kunnen kiezen of hij alleen de basisfuncties wil gebruiken of de functionaliteiten diepgaander wil doorgronden.


Hoewel dit systeem met behulp van logische pictogramman en een duidelijke structuur het eenvoudigste momenteel verkrijgbare sleutelmanagementsysteem is, zien wij tegelijkertijd dat verschillende grote klanten, die een geavanceerd systeem met vele verschillende


Keywin-overview2