Excuses voor het ongemak, wij breiden uit

Mei 20, 2011
Creone breidt uit! Wij zijn met de uitbreiding van onze terrein in Tranås begonnen. Nu we de afgelopen jaren sterk gegroeid zijn, hebben we meer kantoorruimte nodig voor onze medewerkers.

Daarnaast willen we ook een ‘Creone-opleidingscentrum’ opzetten. Dit is een nieuwe activiteit voor Creone, waarbij we klanten en dealers zullen uitnodigen voor demonstraties van onze sleutelkasten en trainingen over onze verschillende systemen.
"Deze nieuwe faciliteiten dragen ertoe bij dat wij in staat zullen zijn onze dealers in de toekomst zo goed mogelijk te helpen,” zegt Johan Wärnelöv, Development Manager bij Creone. 

De verbouwing zal naar verwachting in de zomer afgerond worden, zodat we in de loop van september met onze trainingen kunnen beginnen. Klanten en dealers die ons in Tranås willen bezoeken, kunnen uiteraard contact met ons opnemen om een afspraak te maken.