Fredrik Arvidsson

Nog niet zo lang geleden sloegen wij de meeste sleutels in laden op.

Nog niet zo lang geleden sloegen wij de meeste sleutels in laden op.

Veilig en vertrouwd bij Bosch Thermotechnik


Bosch Thermotechnik AB in Tranås is de grootste fabrikant van warmtepompen ter wereld. Zelfs bij een industrieel bedrijf als Bosch Thermotechnik AB is er nog altijd sprake van een hele berg aan sleutels die beheerd moeten worden. Poolauto’s, vrachtwagens, verschillende panden, machines en andere voertuigen – alles is voorzien van sleutels die allemaal beheerd moeten worden.

Sleutels in laden

- Nog niet zo lang geleden lagen de meeste sleutels in de bureauladen van verschillende medewerkers. Je had geen idee wie de sleutel had en of deze was uitgeleend, zegt Fredrik Arvidsson, medewerker van de onderhoudsdienst.

Momenteel beschikt Bosch Thermotechnik over 9 verschillende Creone-sleutelkasten die op verschillende plaatsen in de fabriek geplaatst zijn. Daarbij gaat het om alles van sleutelkasten voor de controle van specifieke sleutels tot eenvoudige kasten die alleen met een bedrijfspas geopend kunnen worden. Bijna iedere afdeling heeft zijn eigen KeyBox!

Veilig achter slot en grendel

De wetenschap dat de sleutels veilig opgeborgen zijn en dat alleen diegenen die toestemming hebben de sleutels te gebruiken in staat zijn de sleutelkasten te openen en sleutels mee te nemen, levert Bosch Thermotechnik een extra veilig gevoel op.

- Hoewel er waarschijnlijk niet veel mensen bij stilstaan, levert het sleutelmanagementsysteem van Creone ons een aanzienlijke tijdsbesparing op! Tot voor kort waren we veel tijd kwijt aan het beheer van onze sleutels en het bijhouden wie welke sleutel in zijn bezit had. Nu komt alles zo uit de computer rollen,” zegt Fredrik Arvidsson.

KeyBox 9400SC – voor de controle van poolauto’s, waar iedere werknemer op elk gewenst moment van de dag gebruik van kan maken. Het is heel eenvoudig om te controleren of de auto is teruggebracht.

KeyBox 9500E – aangesloten op een kaartlezer, zodat de gebruikers de deur alleen met een kaart kunnen openen. Deze kast bevat alle sleutels voor alle vrachtwagens.
.
KeyBox 9500B - dit is de kast waar de onderhoudsafdeling gebruik van maakt. Sleutels voor verschillende panden, machines, voertuigen, enz.

Afbeeldingen

Bosch Thermotechnik AB

Het bedrijf werd in 1886 door Robert Bosch opgericht als ‘werkplaats voor precisiemachinebouw en elektrische machinebouw’. Momenteel is de Groep op vele terreinen actief, van de overbekende huishoudapparaten en elektrische gereedschappen tot de minder bekende maar niet minder belangrijke auto-elektronica en verwarmingsproducten, een segment waarin het bedrijf zelfs marktleider is. En daarbij worden ruim 25.000 werknemers en 30 miljard Zweedse kronen per jaar vrijgemaakt voor research and development. De ongeveer 3000 patenten die wij per jaar laten registreren is voor ons de garantie voor aanhoudend succes in de toekomst.