Niklas Johansson

Bij Skobes draait het iedere dag om autosleutels.

Bij Skobes draait het iedere dag om autosleutels.

Praktisch en vertrouwd bij autodealer Skobes Bil in Tranås, Zweden


Bij autodealer Skobes in Tranås hebben ze iedere dag opnieuw te maken met autosleutels, voor nieuwe auto’s, gebruikte auto’s en auto’s die voor onderhoud zijn afgeleverd. Hierbij gaat het al snel om zo’n 200 sleutels. Door te kiezen voor onze KeyBox-sleutelkasten, heeft het bedrijf een betrouwbare en beveiligde manier gevonden om hun eigen sleutels en die van hun klanten op te slaan.

Sleutels in de auto’s

- In een grijs verleden lieten we alle sleutels in de auto’s,” zegt Niklas Johansson, CEO van Skobes in Tranås. "Daarna werden de sleutels een tijd lang in de werkplaats in plastic mappen bewaard en werden de sleutels voor auto’s die te koop stonden door de verkopers in hun eigen bureau bewaard. Geen van beide oplossingen voelde goed of veilig aan.

Veilig en vertrouwd met KeyBox

 - Sinds een paar jaar maken wij gebruik van de KeyBox. Dat is een uitstekend sleutelmanagementsysteem en momenteel hebben wij naast één sleutelkast in de werkplaats een paar sleutelkasten in de showroom. Alle werknemers hebben hun eigen code en wij houden de controle over alle sleutels.

- Wij zijn buitengewoon tevreden”, zegt Niklas, die net nog een aantal extra sleutelkasten heeft aangeschaft in aanvulling op de kasten die hij al had. "De KeyBox is stevig en betrouwbaar. Je kunt zien dat de sleutelkasten van goede kwaliteit zijn en dat het een goed sleutelmanagementsysteem is. Een veilig en vertrouwd systeem.

Afbeeldingen

Skobes

Skobes is een familiebedrijf dat werd opgericht in 1886 in Tranås, Zweden. Skobes verkoopt sinds 1920 auto’s en heeft momenteel vestigingen in Tranås, Motala, Nyköping, Katrineholm en Flen. Skobes is een erkend dealer van Volvo, Renault en Ford. Ze verkopen ongeveer 5500 auto’s per jaar, hebben een omzet van ongeveer 900 miljoen Zweedse kronen en hebben net iets minder dan 220 werknemers.

Skobes in Tranås heeft voor vier 9500 B-kasten met ruimte voor 216 sleutels in elke sleutelkast gekozen.