Per-Åke Gustafson

KeyWin5 offers unparalleled simplicity and usability

KeyWin5 offers unparalleled simplicity and usability

Tranås Energi hanteert de sleutels van klanten op verantwoorde wijze met ons sleutelmanagementsysteem.


Tranås Energi verkoopt hernieuwbare elektriciteit in heel Zweden, levert hernieuwbare stadswarmte en voorziet in het elektriciteits- en glasvezelnetwerk van de gemeente Tranås.


Tranås Energi hecht veel waarde aan een hoog klantenserviceniveau. Dit houdt ook in dat de sleutels van klanten op een veilige en verantwoorde manier gehanteerd moeten worden. Tranås Energi heeft de beschikking over sleutels van woningen, bedrijven en kantoren die ook buiten kantoortijden toegankelijk moeten zijn. Ook bestaat er een behoefte aan het in bewaring houden van sleutels van elektriciteits- en netwerkcentrales, reservesleutels van voertuigen en servicesleutels om een compleet overzicht van alle sleutels te houden. De oplossing was de overstap van handmatig sleutelbeheer naar een elektronisch systeem, waarbij de keuze is gevallen op een elektronisch sleutelmanagementsysteem van Creone..


Tranås Energi maakt gebruik van een KeyBox 9600 SC in combinatie met KeyWin5-software .


- The KeyWin5 software offers a level of user-friendliness and clear presentation that is unbeatable and is the reason why Creone's solution was the best option for us," says Per-Åke Gustafsson, Operations Engineer at Tranås Energi.


Verschillende gebruikersgroepen

In KeyWin5 zijn de gebruikers opgedeeld in verschillende groepen, waaronder netwerkmonteurs, stadswarmtemonteurs, operating engineers en projectleiders. Vervolgens zijn alle sleutels gekoppeld aan unieke sleutelgroepen overeenkomstig hun behoeften, bijv. stadswarmte, elektriciteitsnet, glasvezelnetwerk. Deze sleutelgroepen zijn vervolgens weer gekoppeld aan de gebruikersgroepen.

Dit biedt een compleet overzicht van de bijbehorende groepen. Bij het inloggen in de sleutelkast ziet iedere unieke gebruiker uitsluitend de sleutels waar hij toegang tot heeft.


Gebruik van klantsleutels

Tranås Energi kan zijn klanten nu vol trots laten zien dat de sleutels op correcte wijze gehanteerd worden.Afbeeldingen

Tranås Energi

Tranås Energi levert dagelijks elektriciteit aan ruim 10.200 netklanten en verkoopt 100% hernieuwbare elektriciteit aan ruim 11.500 elektriciteitshandelaren in Zweden. Zij verwarmen ca. 1150 woonhuizen en bedrijfspanden met stadswarmte en bieden 1830 huizen en bedrijven toegang tot snelle breedband, telefonie en tv via het glasvezelnetwerk.