Controle. Flexibiliteit. Gebruiksvriendelijkheid.

Wij zijn een Zweeds bedrijf en leveren een product waarvan al snel na de introductie bleek dat het ideaal geschikt was voor de internationale markt.

Wij zijn een Zweeds bedrijf en leveren een product waarvan al snel na de introductie bleek dat het ideaal geschikt was voor de internationale markt.

Om Creone


Creone is in 1979 opgericht. Wij leveren KeyBoxes en ValueBoxes in 25 verschillende landen, met name in Europa. Creone is een dochteronderneming van Wärnelöv Holding; onze productiefaciliteiten en ons hoofdkantoor zijn gevestigd in Tranås, Zweden.

Creone breidt momenteel uit en is daarom op zoek naar nieuwe distributeurs en samenwerkingspartners.


Controle

Onze sleutelkasten en sleutelkluizen bieden u de volledige controle over uw sleutels en waardevolle spullen. Al onze sleutelkasten hebben codesloten, zodat u gemakkelijk kunt beslissen wie toegang tot een bepaalde sleutel of een bepaalde deur krijgt. Afhankelijk van de serie waar u voor kiest, heeft u de mogelijkheid om een geschiedenis of informatie over een bepaalde deur of een bepaalde sleutel rechtstreeks op het display weer te geven.

KeyWin

Het KeyWin-sleutelmanagementprogramma biedt u de volledige controle over uw sleutelmanagement. KeyWin is duidelijk en eenvoudig in gebruik. De beheerder registreert sleutels en gebruikers in het programma en bepaalt op een zeer eenvoudige manier welke gebruikers toegang tot welke sleutels krijgen. Alle gebeurtenissen worden opgenomen en gelogd, zodat het gemakkelijk is om naar gebeurtenissen te zoeken, die aan een bepaalde gebruiker of sleutel zijn gelinkt..


Keycontrol-serie

Met KeyControl heeft u de controle over alle afzonderlijke sleutelringen. Hang bijvoorbeeld meerdere sleutels samen met de intelligente KeyControl-hanger aan uw sleutelring. De hanger wordt op sleutelstrip geplaatst, die deze hanger herkent en aangeeft of de sleutel toegankelijk is voor de betreffende gebruiker.

De bevoegdheid kan tot bepaalde tijden beperkt worden door middel van de tijdsperioden. Als iemand probeert een sleutel mee te nemen waarvoor hij/zij niet bevoegd is, gaat er onmiddellijk een alarm in de sleutelkast af, wordt er een alarm naar KeyWin verzonden en

Flexibiliteit

Al onze sleutelkasten en sleutelkluizen zijn flexibel en kunnen gemakkelijk worden aangepast op de behoeften van de gebruiker. Eerst worden er een paar sleutels opgeslagen en indien nodig kunnen er vervolgens sleutels worden toegevoegd. Na verloop van tijd kunnen zowel de KeyBox- als de ValueBox-serie worden uitgebreid met behulp van onze speciale Expansion-serie. Op deze manier is het mogelijk uw sleutelmanagementsysteem tot duizenden sleutels of tot 96 compartimenten in slechts één systeem uit te breiden. Dit leidt tot flexibiliteit en extra beveiliging van onze kasten.

Uitbreiding

KeyBox en ValueBox kunnen worden uitgebreid door meerdere sleutelkasten of sleutelkluizen in één netwerk toe te voegen of door aanvullende kasten aan te sluiten op de hoofdkast. In totaal kunnen er maximaal 15 extra KeyBoxes en ValueBoxes worden toegevoegd aan de B- en S-serie. De S- en SC-series kunnen worden uitgebreid door meerdere hoofdkasten toe te voegen, die op hetzelfde KeyWin-programma zijn aangesloten. 

De SC-serie kan indien gewenst worden uitgebreid met één sleutelstrip per keer (14 sleutelruimten per strip).

Beheer op afstand

Met het KeyWin5-programma kunt u uw KeyBox beheren zonder dat u naar de sleutelkast hoeft te gaan. Via uw computer kunt u eenvoudig gebruikers en codes toevoegen en verwijderen en bevoegdheden voor toegang tot meerdere sleutelkasten tegelijkertijd toekennen. De communicatie verloopt via TCP/IP.

Gebruiksvriendelijk

KeyBox en ValueBox zijn niet alleen eenvoudig en gemakkelijk in beheer, ze zijn daarnaast ook nog eens gemakkelijk te installeren.

Gebruiker

Als gebruiker ontvangt u een code die u moet invoeren als u uw sleutels wilt meenemen of terugbrengen. De code kan van toepassing zijn op een deur of een specifieke kast. In de SC-serie geeft de sleutelkast aan welke sleutels een persoon mag gebruiken en geeft het display aan waar de sleutel is of wie een bepaalde sleutel heeft meegenomen.

Beheer

Als beheerder van het KeyWin-programma heeft u een overzicht dat bestaat uit drie verschillende vensters: één venster waarin alle gebeurtenissen gelogd worden, één waarin alle gebruikers en één waarin alle sleutels vermeld staan. U kunt eenvoudig uitgebreide informatie uit het gebeurtenissenlogboek weergeven en snel gebruikers of sleutels toevoegen. 

Met behulp van simpele pictogrammen en gebruiksvriendelijke weergaven kunt u snel en eenvoudig bevoegdheden toevoegen aan gebruikers en sleutels.

Installatie

De meeste van onze producten worden aan de wand gemonteerd en kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van een normaal netwerkpunt. Als u een groter systeem gaat installeren, helpt de dealer bij wie u de sleutelkast aangeschaft heeft u bij de installatie.