Mikael Svensson

Tot voor kort moesten wij onze sleutels beheren aan de hand van handgeschreven bonnetjes.

Tot voor kort moesten wij onze sleutels beheren aan de hand van handgeschreven bonnetjes.

Een nieuwe methode voor G4S Cash om tijd en geld te besparen met sleutelmanagement


G4S Cash Solutions is één van in totaal drie afdelingen van G4S in Zweden, die dagelijks gebruik maken van sleutelkasten. Het uiteindelijke doel is het dagelijks op veilige wijze verwerken van de liquide middelen van de klanten. En daarbij is het van belang dat de sleutels minstens net zo beveiligd worden als de liquide middelen zelf. De sleutels vormen immers de basis voor alle dagelijkse werkzaamheden.

- Helemaal nu onze organisatie de laatste jaren een sterke groei doormaakt, is het voor ons van het grootste belang dat wij gebruik maken van een goed beveiligd en stabiel sleutelmanagementsysteem, vertelt Mikael Svensson, Technical Manager bij G4S Cash Solutions in Zweden.

- Nog niet zo heel lang geleden maakten wij gebruik van handgeschreven bonnetjes voor het beheer van onze sleutels. Uiteraard is dat voor een organisatie als de onze onder de huidige omstandigheden niet meer werkbaar. Het zou veel te veel tijd in beslag nemen en op de lange termijn ook veel te duur worden, legt Mikael uit.

Meerdere duizenden sleutels

G4S Cash beheert duizenden sleutels in heel Zweden en maakt daarbij dankbaar gebruik van de sleutelkasten van Creone om structuur aan te kunnen brengen in een bedrijf dat aan de allerhoogste organisatienormen voldoet!


G4S

G4S is wereldwijd toonaangevend op het gebied van beveiliging. Wij zijn gespecialiseerd in de beoordeling van risico’s en het ontwikkelen van veilige oplossingen binnen die segmenten waarin veiligheids- en beveiligingsrisico’s een strategische bedreiging vormen. G4S biedt beveiligingsoplossingen voor overheden, het bedrijfsleven en privépersonen over de wereld. G4S is in meer dan 125 landen actief en heeft meer dan 625.000 werknemers.