Peter Helge

Wij moeten erop kunnen vertrouwen dat alle sleutels onder controle zijn.

Wij moeten erop kunnen vertrouwen dat alle sleutels onder controle zijn.

De KeyBox bespaart de hulpdiensten van Västervik veel tijd


Binnen de hulpdiensten staat of valt alles met een heldere structuur op alle verschillende terreinen. Als er zich een noodsituatie voordoet, is er geen tijd om nog naar dingen te zoeken. De hulpdiensten van Västervik hebben gekozen voor KeyBoxes van Creone, omdat ze erop moeten kunnen vertrouwen dat alle sleutels goed beheerd worden en omdat ze moeten kunnen nagaan wie welke sleutels in gebruik heeft.

- We maken al jarenlang gebruik van de KeyBoxes van Creone, een systeem dat ons een gevoel van veiligheid geeft, omdat we zeker weten dat onze sleutels op deze manier goed beheerd worden, zegt Peter Helge, brandweerofficier in de gemeente Västervik.
- Wij kunnen gemakkelijk bepalen wie toegang tot een bepaalde sleutel krijgt en wanneer. Er kan een overzicht worden uitgeprint van alles dat in de KeyBox achtergelaten wordt en deze gegevens kunnen ook op de computer worden opgeslagen. Wij hebben echt alles onder controle, vervolgt Peter.

Sleutelmanagement

Om er zeker van te zijn dat het sleutelmanagement naar behoren functioneert, of om, als dit onverhoopt niet het geval is, de optie te hebben na te kunnen gaan wie wat gedaan heeft, hebben de hulpdiensten in Västervik ervoor gekozen op zes verschillende locaties in de gemeente KeyBoxes van Creone te plaatsen.