Park Inn Radisson Central Tallin Hotel

Elektronisch sleutelbeheer houdt zicht op hotelruimtes


Familiehotel Park Inn in het centrum Tallin beschikt over 245 kamers, een conferentiecentrum, restaurant en schoonheidssalon. De heerlijke binnentuin van het Park Inn Radisson Central Tallin Hotel biedt de gasten een rustige omgeving midden in Tallin. 


Veel personeel en volledige controle

Vanwege de diverse verschillende administratieve functies voor het hotel en het grote aantal verschillende ruimtes zijn er heel veel sleutels nodig om de veiligheid op een hoog niveau te houden. Binnen de hotelbranche werken heel veel mensen op fulltime en parttime basis, waarbij iedereen toegang moet hebben tot de ruimtes die van toepassing zijn op hun werkzaamheden.

Volledig geautomatiseerde sleuteladministratie

Voor een volledige controle over het sleutelgebruik en het volgen van individuele sleutels heeft Park Inn by Radisson Central Tallinn de intelligente sleutelkast Keycontrol 9500 SC laten installeren. Zo heeft de beheerder altijd de volledige controle over wie een sleutel gebruikt en hoe deze wordt gebruikt.

De Keycontrol 9500SC is voorzien van een elektronisch slot met gebruikersspecifieke toegang. Nadat een gemachtigde gebruiker de kast heeft ontgrendeld en de deur heeft geopend, wordt deze door een duidelijke display en diodes verwelkomd, waarbij groen de toegankelijke sleutels aangeeft en rood de sleutels markeert die voor de gebruiker niet toegankelijk zijn. De beheerder heeft altijd realtime controle over wie een specifieke sleutel gebruikt. Als de sleutel binnen een vooraf bepaald tijdsbestek niet in de sleutelkast wordt teruggeplaatst, wordt de beheerder hiervan automatisch op de hoogte gebracht.

Afbeeldingen