Fredrik Eriksson

Eenvoudige en vertrouwde opslag van persoonlijke bezittingen.

Eenvoudige en vertrouwde opslag van persoonlijke bezittingen.

Eenvoudige en vertrouwde opslag van persoonlijke bezittingen


Gina Tricot is de snelst groeiende modeketen in Scandinavië. Vanaf 2011 is het bedrijf met ongeveer 185 winkels zelfs in vijf landen actief.

Persoonlijke pincode

Je zou niet zo snel verwachten dat een modeketen als Gina Tricot behoefte heeft aan sleutelkluizen zoals aangeboden door Creone. Maar waar veel medewerkers actief zijn, is er altijd een grote behoefte aan beveiligde opslagmogelijkheden voor waardevolle spullen. Om deze reden heeft het bedrijf besloten onze ValueBox 7006 Basic in hun winkels te plaatsen.

Iedere werknemer ontvangt een persoonlijke pincode voor zijn/haar persoonlijke compartiment waarin de kostbaarheden, zoals portemonnees, sleutels, handtassen enz., onder werktijd kunnen worden opgeslagen.

- Hiermee kunnen wij ons personeel eenvoudige en beveiligde opslag aanbieden voor persoonlijke bezittingen,” zegt Fredrik Appelqvist, Security Manager bij Gina Tricot. De keuze voor ValueBox van Creone werd naar zijn mening met name ingegeven door de mogelijkheid van uitbreiding in de toekomst.


Afbeeldingen

Gina Tricot

Gina Tricot is de snelst groeiende keten voor damesmode in Scandinavië. De 185 winkels in vijf verschillende landen zullen in 2011 naar verwachting goed zijn voor een omzet van 3 miljard Zweedse kronen.

De keten heeft het succes in belangrijke mate te danken aan hun eigen design en korte levertijden, maar vooral ook vanwege de hoogste doorloopsnelheid in de markt - vakjargon voor de tijd dat een kledingstuk in het schap ligt.