David Skyborn

Het potentieel van hun producten is immens.

Het potentieel van hun producten is immens.

Meer kennis met SAAB Combitech


SAAB Combitech AB is de ontwikkelingspartner van Creone. Het is bovendien de partner die wij niet alleen hebben uitgekozen voor de ontwikkeling van twee computerprogramma’s, KeyWin5 en KeyWin Light, maar ook voor onze series KeyBox (sleutelkasten) en ValueBox (sleutelkluizen).

- Wij waren al langere tijd op zoek naar een goede partner waarmee wij ons sleutelmanagementsysteem konden ontwikkelen. Na de eerste ontmoeting met SAAB Combitech hadden wij meteen het gevoel dat het klikte! Zij waren ongelooflijk professioneel en helder over wat er moest gebeuren en wat er bij een dergelijk project komt kijken, zegt Johan Wärnelöv, Development Manager bij Creone.

SAAB Combitech is een van de toonaangevende adviesorganisaties in Zweden op het gebied van technologie, ontwikkeling en management. De consultants zijn allemaal toonaangevend op gebied van informatiebeveiliging, systeemintegratie, communicatie, mechanische engineering, systeembeveiliging, systeemontwikkeling en logistiek. SAAB Combitech werkt voor klanten in de luchtvaart, defensie, telecommunicatie en de gehele industriële sector.

SAAB Combitech heeft meer dan 20 vestigingen in Zweden en heeft ook kantoren in Duitsland en Noorwegen.

- Toen Creone voor de eerste keer contact met ons opnam, hadden wij geen idee waar zij zich mee bezighielden. Na verloop van tijd kwamen wij er echter al snel achter dat de kasten geavanceerder zijn dan je je zou kunnen voorstellen. Het potentieel van hun producten is immens! Het is ons een waar genoegen deel uit te mogen maken van deze ontwikkeling, zegt David Skyborn, Project Manager voor Creone bij SAAB Combitech.

- Nu wij samenwerken met SAAB Combitech, staan wij veel sterker en hebben wij de mogelijkheid om onze producten precies zo te ontwikkelen als de markt het wil. Wij hebben een aantal verschillende functies die binnenkort geïntroduceerd kunnen worden, sluit Johan Wärnelöv af.

SAAB Combitech

SAAB Combitech is een van de toonaangevende adviesorganisaties in Zweden op het gebied van technologie, ontwikkeling en management. Door technologie te combineren met ecologisch bewustzijn en veiligheid, zijn wij in staat onze klanten unieke en effectieve oplossingen te bieden.